Enzyme

GEN200 Enzymen zijn de snelst beschikbare enzymen in de markt.

GEN200 ENZYME breekt dood materiaal in het substraat af, waardoor het ecosysteem wordt gereinigd. Het dode materiaal wordt omgezet in een papperige substantie die oplosbaar is in water. Dit is gunstig voor zowel de planten als de teler. De stoffen fungeren als voedsel voor microben in het ecosysteem. De microben krijgen een energieboost als gevolg van de toevoeging van enzymen.

Dit zorgt ervoor dat de bacteriƫn- en schimmelpopulatie in het ecosysteem sterk en gezond is. Bovendien maakt de toevoeging van enzymen de dode stoffen wasbaar. Dit maakt een snelle reiniging van het substraat na de cyclus mogelijk.

GEBRUIKSAANWIJZING: Goed schudden voor gebruik. Voeg 50 ml GEN200 ENZYME toe aan 100 liter water. Het product kan via het substraat worden aangebracht. GEN200 ENZYME kan op alle soorten planten worden toegepast. Bewaar onder kamertemperatuur. Buiten bereik van kinderen houden.

Reinigt de wortelzone

product

Enzyme


Breekt dode wortels af in het substraat waardoor nieuwe planten ruimte krijgen voor gezonde nieuwe wortels.


Beschikbaar in:

1000ml, 5000ml


Download Schema Bodem

wave

Essential Extra Care

Total plant

Essential Extra Care-producten van Gen200 houden uw planten gezond en sterk. De producten zijn ontwikkeld door vooraanstaande wetenschappers uit de branche en zetten een nieuwe standaard in plantenverzorging.

Enzyme


Breekt dode wortels af in het substraat waardoor nieuwe planten ruimte krijgen voor gezonde nieuwe wortels.

Calmag+


Calcium, magnesium en stikstof plus een speciale mix van sporenelementen voor uitzonderlijk groenere planten.

pH-


Helpt de juiste zuurgraad van het voedingswater te bereiken zodat planten alle voedingsstoffen kunnen opnemen die u toevoegt.Lime+


Een snelwerkend kalk dat uw grond beschermt tegen plotselinge schommelingen in de zuurgraad.

line

Download the schedule previewed above

image

Download the complete interactive grow-schedule

image

line