Pink

GEN200 Pink is een sterk geconcentreerde poedervoeding die stikstof en calcium toevoegt aan het dieet van uw planten. Het verhoogt het chlorofylniveau en versterkt de algehele structuur van de plant. Bovendien wordt het vermogen om voedingsstoffen efficiënt door de plant te transporteren verbeterd.

Complete Basic Care van Gen200 is een combinatie van 4 geconcentreerde en uitgebalanceerde poeders.

Het is speciaal ontwikkeld om uw planten van week tot week alle benodigde basis- en boostervoeding te geven vanaf het planten tot aan de oogst.

Door de uitgekiende poederformules van deze 4 producten te combineren volgens schema heeft u exact alle ingrediënten in huis, behalve water, voor een geweldig eindproduct.

Alle producten zijn zowel los verkrijgbaar ter aanvulling en in een “Fullkit” verpakking.

GEBRUIKSAANWIJZING: Los de poeders altijd volledig op in het water voordat u het in uw tuin gebruikt. Volg het schema om de juiste hoeveelheid product per liter voedingswater aan te brengen. Gebruik altijd de gehele GEN200 Complete-lijn voor optimale resultaten. GEN200 Pink kan op alle soorten planten worden toegepast. Bewaar GEN200 Complete op een droge plek. Buiten bereik van kinderen houden.

powder
product

Pink


Stikstof (N): 16

Fosfor (P): 0

Kalium (K): 0

met toegevoegd calcium


Beschikbaar in:

250 gr, 1 kg ,3 kg


Download Schema Bodem

wave

Complete Basic Care

Total plant

Complete Basic Care van Gen200 is een combinatie van 4 geconcentreerde en uitgebalanceerde poeders. Het is speciaal ontwikkeld om uw planten van week tot week alle benodigde basis- en boostervoeding te geven vanaf het planten tot aan de oogst. Door de uitgekiende poederformules van deze 4 producten te combineren en op te lossen in water volgens schema heeft u exact alle ingrediënten in huis, voor een geweldig eindproduct.

line

Download the schedule previewed above

image

Download the complete interactive grow-schedule

image

line