Calmag+

GEN200 CalMag+ is zo samengesteld dat het meteen door de plant wordt opgenomen, de toevoeging van de extra elementen maakt het een van de meest complete producten om uw planten snel te herstellen van tekortkomingen.

GEN200 CALMAG+ wordt gebruikt om het aandeel calcium, magnesium, stikstof en sporenelementen in het dieet van de planten te verhogen. Dit product is vooral gunstig in de laatste weken van de bloeicyclus, wanneer de meeste snelgroeiende gewassen de mineralen in het substraat hebben opgebruikt.

GEBRUIKSAANWIJZING: Goed schudden voor elk gebruik. Voeg 20 tot 40 ml GEN200 CALMAG+ toe aan 100 liter water. Het product kan via het substraat worden aangebracht, maar is ook effectief bij gebruik als bladvoeding. GEN200 CALMAG+ kan worden toegepast op alle soorten planten. Bewaar onder kamertemperatuur. Buiten bereik van kinderen houden.

product

Calmag+


Calcium, magnesium en stikstof plus een speciale mix van sporenelementen voor uitzonderlijk groenere planten.


Beschikbaar in:

1000ml, 5000ml


Download Schema Bodem

wave

Essential Extra Care

Total plant

Essential Extra Care-producten van Gen200 houden uw planten gezond en sterk. De producten zijn ontwikkeld door vooraanstaande wetenschappers uit de branche en zetten een nieuwe standaard in plantenverzorging.

Enzyme


Breekt dode wortels af in het substraat waardoor nieuwe planten ruimte krijgen voor gezonde nieuwe wortels.

Calmag+


Calcium, magnesium en stikstof plus een speciale mix van sporenelementen voor uitzonderlijk groenere planten.

pH-


Helpt de juiste zuurgraad van het voedingswater te bereiken zodat planten alle voedingsstoffen kunnen opnemen die u toevoegt.Lime+


Een snelwerkend kalk dat uw grond beschermt tegen plotselinge schommelingen in de zuurgraad.

line

Download the schedule previewed above

image

Download the complete interactive grow-schedule

image

line