Lime+

GEN200 Lime biedt een alternatief met een ultra-fijne en -zacht krijt. In vergelijking tot 100 deeltjes conventionele kalk, bestaat GEN200 Lime uit meer dan 30.000 micro-partikels die voor een maximale reactiviteit zorgen. Het pH-effect begint direct na de verspreiding en het inwerken van de micro-partikels

GEN200 Lime is de effectiefste bodemverbeteraar in de markt.

GEN200 LIME buffert het substraat: het maakt het ecosysteem beter bestand tegen plotselinge zuurgraadschommelingen. Bovendien voegt GEN200 LIME op organische wijze calcium toe aan het substraat. Het calcium komt na verloop van tijd vrij, waardoor het mineraalgehalte voldoende blijft gedurende de cyclus.

GEBRUIKSAANWIJZING: Bewaar GEN200 LIME op een droge plaats. Voeg 2 gram GEN200 LIME toe aan elke liter substraat. GEN200 LIME kan op alle soorten planten worden toegepast. Buiten bereik van kinderen houden.

product

Lime+


Een snelwerkend kalk dat uw grond beschermt tegen plotselinge schommelingen in de zuurgraad.


Beschikbaar in:

5kg


Download Schema Bodem

wave

Essential Extra Care

Total plant

Essential Extra Care-producten van Gen200 houden uw planten gezond en sterk. De producten zijn ontwikkeld door vooraanstaande wetenschappers uit de branche en zetten een nieuwe standaard in plantenverzorging.

Enzyme


Breekt dode wortels af in het substraat waardoor nieuwe planten ruimte krijgen voor gezonde nieuwe wortels.

Calmag+


Calcium, magnesium en stikstof plus een speciale mix van sporenelementen voor uitzonderlijk groenere planten.

pH-


Helpt de juiste zuurgraad van het voedingswater te bereiken zodat planten alle voedingsstoffen kunnen opnemen die u toevoegt.Lime+


Een snelwerkend kalk dat uw grond beschermt tegen plotselinge schommelingen in de zuurgraad.

line

Download the schedule previewed above

image

Download the complete interactive grow-schedule

image

line