Volledige kit voor 2.500 L

Met deze Full kit van Gen200 Complete Basic Care, heeft U alle benodigde voedingsstoffen én boosters in één kant en klaar pakket voor een succesvolle cyclus voor uw planten. Alles vanaf de aanplant tot aan de oogst in één box goed voor 2500 liter water.

Als introductie doen wij er 3 kadootjes erbij!

GEN200 Pink is een sterk geconcentreerde poedervoeding die stikstof en calcium toevoegt aan het dieet van uw planten. Het verhoogt het chlorofylniveau en versterkt de algehele structuur van de plant. Bovendien wordt het vermogen om voedingsstoffen efficiënt door de plant te transporteren verbeterd.

GEN200 Blue is een complete mix van alle voedingsstoffen die een plant nodig heeft om te groeien en bloeien. Door GEN200 Pink en GEN200 Blue te combineren, biedt u uw plant het volledige spectrum van mineralen.

GEN200 Orange wordt gebruikt om de plant in de bloeicyclus een boost te geven. De grote hoeveelheden fosfor, kalium en sporenelementen in deze mix zijn essentieel voor uitbundige groei en bloei.

GEN200 Green voegt alle essentiële, vaak vergeten, mineralen aan het dieet toe. Het is een complete mix van alle sporenelementen die een plant gedurende zijn hele leven nodig heeft.

product

Volledige kit voor 2.500 L


1 Kg Gen200 Pink

1 Kg Gen200 Blue

2X 250 Gr Gen200 Orange

250 Gr Gen200 Green

EXTRA :

20 Ml Gen200 Control

50 Ml Gen200 Grow

Scale 0,1 T0 600 Gr

Cbc Grow Schedule


Download Schema Bodem

wave

Complete Basic Care

Total plant

Complete Basic Care van Gen200 is een combinatie van 4 geconcentreerde en uitgebalanceerde poeders. Het is speciaal ontwikkeld om uw planten van week tot week alle benodigde basis- en boostervoeding te geven vanaf het planten tot aan de oogst. Door de uitgekiende poederformules van deze 4 producten te combineren en op te lossen in water volgens schema heeft u exact alle ingrediënten in huis, voor een geweldig eindproduct.

line

Download the schedule previewed above

image

Download the complete interactive grow-schedule

image

line