Orange

GEN200 Orange wordt gebruikt om de plant in de bloeicyclus een boost te geven. De grote hoeveelheden fosfor, kalium en sporenelementen in deze mix zijn essentieel voor uitbundige groei en bloei.

Complete Basic Care van Gen200 is een combinatie van 4 geconcentreerde en uitgebalanceerde poeders.

Het is speciaal ontwikkeld om uw planten van week tot week alle benodigde basis- en boostervoeding te geven vanaf het planten tot aan de oogst.

Door de uitgekiende poederformules van deze 4 producten te combineren volgens schema heeft u exact alle ingrediënten in huis, behalve water, voor een geweldig eindproduct.

Alle producten zijn zowel los verkrijgbaar ter aanvulling en in een “Fullkit” verpakking.

GEBRUIKSAANWIJZING: Los de poeders altijd volledig op in het water voordat u het in uw tuin gebruikt. Volg het schema om de juiste hoeveelheid product per liter voedingswater aan te brengen. Gebruik altijd de gehele GEN200 Complete-lijn voor optimale resultaten. GEN200 Orange kan op alle soorten planten worden toegepast. Bewaar GEN200 Complete op een droge plek. Buiten bereik van kinderen houden.

powder
product

Orange


Stikstof (N): 4

Fosfor (P): 12

Kalium (K): 29

plus alle essentiële mineralen


Beschikbaar in:

250 gr, 1 kg ,3 kg


Download Schema Bodem

wave

Complete Basic Care

Total plant

Complete Basic Care van Gen200 is een combinatie van 4 geconcentreerde en uitgebalanceerde poeders. Het is speciaal ontwikkeld om uw planten van week tot week alle benodigde basis- en boostervoeding te geven vanaf het planten tot aan de oogst. Door de uitgekiende poederformules van deze 4 producten te combineren en op te lossen in water volgens schema heeft u exact alle ingrediënten in huis, voor een geweldig eindproduct.

line

Download the schedule previewed above

image

Download the complete interactive grow-schedule

image

line