Green

GEN200 Green voegt alle essentiële, vaak vergeten, mineralen aan het dieet toe. Het is een complete mix van alle sporenelementen die een plant gedurende zijn hele leven nodig heeft.

Complete Basic Care van Gen200 is een combinatie van 4 geconcentreerde en uitgebalanceerde poeders.

Het is speciaal ontwikkeld om uw planten van week tot week alle benodigde basis- en boostervoeding te geven vanaf het planten tot aan de oogst.

Door de uitgekiende poederformules van deze 4 producten te combineren volgens schema heeft u exact alle ingrediënten in huis, behalve water, voor een geweldig eindproduct.

Alle producten zijn zowel los verkrijgbaar ter aanvulling en in een “Fullkit” verpakking.

GEBRUIKSAANWIJZING: Los de poeders altijd volledig op in het water voordat u het in uw tuin gebruikt. Volg het schema om de juiste hoeveelheid product per liter voedingswater aan te brengen. Gebruik altijd de gehele GEN200 Complete-lijn voor optimale resultaten. GEN200 Green kan op alle soorten planten worden toegepast. Bewaar GEN200 Complete op een droge plek. Buiten bereik van kinderen houden.


Verdunning: per 100 liter voedingswater

Maatbeker inbegrepen

powder
product

Green


Stikstof (N): 0

Fosfor (P): 0

Kalium (K): 0

Hoge concentratie sporenelementen


Beschikbaar in:

250gr, 1kg


Download Schema Bodem

wave

Complete Basic Care

Total plant

Complete Basic Care van Gen200 is een combinatie van 4 geconcentreerde en uitgebalanceerde poeders. Het is speciaal ontwikkeld om uw planten van week tot week alle benodigde basis- en boostervoeding te geven vanaf het planten tot aan de oogst. Door de uitgekiende poederformules van deze 4 producten te combineren en op te lossen in water volgens schema heeft u exact alle ingrediënten in huis, voor een geweldig eindproduct.

line

Download the schedule previewed above

image

Download the complete interactive grow-schedule

image

line